Onze aanpak

Bij schade of in nood kunt u steeds bij ons terecht, 24/7

Wij streven steeds naar een kwalitatieve en duurzame totaaloplossing. Vooreerst worden de risico’s in kaart gebracht tijdens een uitvoerige kennismaking. Daarna zoeken wij voor u op de markt de beste oplossing voor uw behoeften, volledig op maat.

Wij werken een competitief voorstel uit en proberen u maximaal te ontzorgen in uw administratie. In functie van de noden en wensen plannen we op regelmatige basis een afspraakmoment in voor een check-up van de waarborgen.


 • 01

  Wij willen het beste voor onze klanten.

  D.m.v. een totaalaanpak, regelmatige check-up en het aanbieden van oplossingen via gerenommeerde partners trekken wij resoluut de kaart van topkwaliteit. Wij hebben een hekel aan middelmatig.

 • 02

  Wij zijn een partner op lange termijn.

  Wij zijn meer dan een verzekeringskantoor. Wij streven ernaar om een partner te zijn aan u zijde. Wij willen u behoeden van tegenslag en denken steeds pro actief mee met uw doelstellingen.

 • 03

  Wij nemen de tijd

  Om jouw dossier tot in de kleinste details te bestuderen nemen wij de tijd. Enerzijds voor persoonlijk gesprek, anderzijds de studie van uw dossier. Dit garandeert u dat wij de beste opties kunnen aanbieden.

 • 04

  Focus

  Ons kantoor focust op verzekeringen en garandeert bijgevolg doorgedreven expertise en kennis van zaken. Voor ons is het opstellen van een optimaal verzekeringsplan géén bijzaak, maar een hoofdzaak.

 • 05

  Ervaring

  Met 45 jaar ervaring op de teller kennen we de sector door en door.

 • 06

  Netwerk

  Kiezen voor COURTEL -BEHAEGEL is tegelijk ook kiezen voor het netwerk aan experten die wij voor uw specifieke nood kunnen aanbevelen.

 • 07

  Dag en nacht

  Onze telefoon staat altijd aan. Zit u in nood, dan ageren wij onmiddellijk. Snel en efficiënt.

 • 08

  Futureproof

  Ons kantoor werkt steeds met de nieuwste software oplossingen. Wij garanderen u een efficiënte en performante opvolging van uw dossier.

 • 09

  Transparantie

  Wij garanderen je 100% transparantie in uw verzekeringspakket. Op papier, op pc of via tablet en smartphone.

 • 10

  Onafhankelijk

  Wij kunnen ten volle uw belangen behartigen gezien ons kantoor onafhankelijk de markt in verzekeringen kan aanbieden.

  Wij zijn m.a.w. niet verbonden aan eender welke verzekeraar en kunnen dus steeds een objectief beeld geven van de beste oplossing.


Onze diensten

Maak hier kennis met onze specifieke aanpak voor particulieren en ondernemingen.


Courtel-Behaegel Verzekeringen


Beverensestraat 8B, 8850 Ardooie
T. 051 74 61 53
Beverenstraat 8A, 8830 Hooglede
T. 051 24 94 14

info@courtel-behaegel.be
BE 0636.872.306
FSMA erkenning 114913A