Gezin

02

Gezin

Gezin

Meestal wordt er onder dit luik spontaan Familiale genoemd. Familiale, ook wel BA Privé Leven, komt tussen voor de aansprakelijkheid van uzelf of uw inwonende familieleden. Wereldwijd. Een onmisbare schakel in een optimale afdekking van uw risico’s privé leven. Belangrijke opties binnen dit contract zijn: toevertrouwd goed (dekking voor geleende goederen), bezit van bepaalde dieren zoals paarden, fietsbijstand,…

Daar waar BA Privé Leven de aansprakelijkheid verzekert, bij schade veroorzaakt aan derden, kan men natuurlijk ook zelf het slachtoffer zijn van schade.
In dit geval stellen wij samen met u en uw rechtsbijstandverzekeringeen zo volledig mogelijke schade eis op tegenover de aansprakelijke tegenpartij.

Gesteld dat er lichamelijke letselschade wordt geleden bij ongeval zonder aansprakelijke tegenpartij of met betwisting, is een persoonlijke ongevallenverzekering de beste keuze. Ook in dit luik biedt de markt ruime verzekeringsmogelijkheden. Wij bekijken welke opties het best passen voor uw specifieke situatie.

Tot slot bekijken wij binnen dit kader ook steeds de mogelijkheden van de hospitalisatieverzekering en een dekking overlijden.

Courtel-Behaegel Verzekeringen


Beverensestraat 8B, 8850 Ardooie
T. 051 74 61 53
Beverenstraat 8A, 8830 Hooglede
T. 051 24 94 14

info@courtel-behaegel.be
BE 0636.872.306
FSMA erkenning 114913A